Skip to main content

Ik heb recent mijn tweelingzus, mijn soulmate verloren aan kanker. Nadat zij was gediagnosticeerd met uitgezaaide longkanker, is zij binnen 1 maand overleden. Het is voor ons onwerkelijk en niet te begrijpen. Het verdriet en het gemis zijn onbeschrijfelijk. Ik mis mijn zus zo erg en verlang zo naar haar aanwezigheid. De pijn is dan ook ondragelijk. Ik heb mijn reading als zeer prettig ervaren. Fabienne was heel duidelijk, heel specifiek en accuraat over wat zij vertelde en ook over de boodschap die zij voor mij had. Dat deed mij echt goed. Ik voelde een soort van troost, ook al was ik ontroostbaar. Ook voelde ik bepaalde rust over mij heenkomen, omdat ik zo blij ben dat ik op deze manier in contact kan komen met mijn lieve zus en ben ik zeer dankbaar dat Fabienne mij daarbij wilde helpen. Ook nam zij de tijd en de moeite om mij mijn dromen over mijn zus te helpen begrijpen. Fabienne legde mij ook uit wat heengaan eigenlijk is. Dat geeft mij fijne gedachten en ik kan dit als houvast gebruiken voor wanneer ik weer moeilijk heb. Thank you so much

Nathaya

Ik spreek Ana-Luz nu al een tijdje met enige regelmaat. Wat een zuiverheid, rust en geduld heb je altijd. Als ik je in paniek bel breng je me altijd weer rust. Je bent m’n lieve wijze vriendin geworden! Dank je wel lieverd voor je duidelijke, eerlijke, krachtige en liefdevolle Reading ❤. Veel liefs, Melvine

Melvine

Liefste Fabienne. Bedankt voor al je hulp, invoelen, zien en begeleiden in mijn proces met mijn tweelingziel. Ook de perfecte coaching voor mijn werk! Het zijn allemaal fases geweest en ik ben trots dat ik zover ben gekomen mede dankzij jou begeleiding, invoelingsvermogen en coaching. Je hielp me steeds om op het rechte pad te blijven. Je zet me steeds weer in mijn vertrouwen, wat prachtig is. Je geeft me kracht en harmonie. Wat een mooie en bijzondere vrouw ben je!🙏Dank je dat ik jou mocht leren kennen. Liefs, Els

Els

Ana-luz heeft me enorm geholpen. Ik zat vast in mijn werk en zonder voor info wist ze exact te benoemen hoe het eraan toe ging op de werkvloer en wat voor stappen ik diende te zetten en dat was spot on. Ik stond verstelt! Ergens schrok ik ervan maar wist ook diep van binnen dat ze de waarheid sprak. Het is exact zo gelopen als ze voorspelde en ik heb gelukkig haar raad opgevolgd en dat heeft zo mooi uitgepakt! Dat had ik niet gedacht maar zij had me dat al voorspelt. Ana-luz is liefdevol, warm, duidelijk, slim maar ook kordaat. Ze houdt van doorpakken. Ze is recht doorzee. Je hoort van haar geen sprookjes en misschien soms ook niet wat je wilt horen maar wel wat nodig is voor jouw groei en ontwikkeling. Bij haar ben je in goede handen als je de waarheid aan durft te gaan en er echt voor wilt gaan. Lieve groet, Annemieke

Annemieke

Lieve Ana-Luz wat ben ik blij met jou! Wat ben je toch goed in jouw vak! Je zit er ieder keer vanaf het begin bovenop! Je durft me alles te zeggen, dat waardeer ik zo! Fijne leuke dingen/ alsook de niet fijne dingen! Je corrigeert me daar waar nodig op een liefdevolle, en respectvolle manier! Je bent oprecht en wars van pleasen, je doet het puur vanuit jouw hart. Je lach is meisjesachtig, ondeugend en relativeert de zwaarte in ons proces!

Anoniem

I gladly recommend Fabienne and the services she offers: we have worked together in different areas: coaching, healing and readings. She has helped me pick my life up and bring it back together, after a difficult relationship. Thanks to her, I have regained confidence in my abilities and am on my way to doing what I love the most in life. Other close family members have also gotten in touch with Fabienne and have happily shared the positive impact she has had on their lives. Fabienne knows her stuff and has the best, loving, gentle advice when it comes to self-love and healing.

Angie

Mijn naam is Suhail. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen, Ana Luz is de beste! Ik heb wekelijkse coaching met haar al voor 2 jaar lang. Door haar kon ik de dood van mijn zoontje en moeder een plekje geven, door haar ben ik nu al mijn potentiëlen aan het benutten. Zij motiveert me om het beste uit mezelf te halen. Mijn hele mindset is veranderd dankzij haar! Als ik doorga zou ik 2 pagina's vol schrijven. Ik zal haar altijd dankbaar zijn. Een nieuwe wereld is opengegaan voor mij met de hulp van Ana Luz!

Suhail

I am very happy working with you Fabienne. Everything you wrote me is really what is happening in my life and always helps me to go through. I am pleased and grateful for all the help you brought me and I will not hesitate to ask again and again you services. You are beautiful person and soul and the highest sense person I have ever met. It is wonderful to see how you can help people. I highly recommend you to every one

Anoniem

Mi no tin palabra pa gradesí bo, Fabienne, pa e forma profeshonal, dediká, hopi profundoi kargá ku un Amor Inkondishonal ku bo a i ta coach mi den mi biahe di 'Selflove' & 'Twinsoul Connection' Palabranan di enkurashamentu di bo ku a kambia mi bida positivamenteta: 'Tur kos ta energia', 'Sigui bo gevoel', 'Skohe pa bo mes', 'Maak de sprong', 'Trót den bóm', 'Ratatata'!

Danki pa tey pami..... Stimaboo! ❤️

Anoniem