Skip to main content

Over Ana-Luz

Ik ben Fabienne Lasten bekend als Ana-Luz.
Het is een eer voor mij om de voornaam Ana te mogen gebruiken het refereert naar mijn geliefde oma Ana Helena Lasten – Gonzalez. Luz betekent licht in het Spaans. Daarbij vind ik het bijzonder en mooi om mijn overleden tweelingbroer te eren. Mijn logo refereert naar hem mijn overleden tweelingbroer en de bijzondere band die we met elkaar hebben. Het logo refereert ook naar haar, mijn geliefde tweelingziel en de mooie bijzondere connectie die we samen met elkaar hebben en delen. Idem dito staat het logo voor verandering, beweging, transformatie en verbintenis…

Een Transformatie
Na een diepe transformatieproces te hebben meegemaakt en mezelf de ruimte te hebben gegeven om volledig mezelf te zijn, ben ik mijn levensmissie volledig gaan onderkennen en uitdragen.

Ik ben gay, een alleen geboren tweeling en een tweelingziel. Ik beschik vanaf mijn jonge levensjaren over het vermogen om situaties, mensen en dieren feilloos aan te voelen en te weten hoe bepaalde situaties gaan verlopen.

Door het verleden doen wij als mensen bepaalde ervaringen op, het is mooi om de mooie ervaringen te plukken en te koesteren en de nare ervaringen te laten voor wat het is. Iedere dag beschikken wij levende wezens over de mogelijkheid om richting te geven aan ons levens. Iedere dag weer kan je besluiten om voor het beste te gaan en bewust te kiezen voor vertrouwen in plaats van angst. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze hoop hebben, ik geloof niet in hoop, dat is kracht buiten je om zetten! Ik zeg altijd met hoop koop je geen brood!

Wel geloof ik dat door de juiste besluiten te nemen, jouw angsten onder ogen te zien en te tackelen er fantastische eindresultaten behaald kunnen worden. Ik ben tenslotte een levend bewijs hiervan. Op 14 mei 2018 ben ik gedwongen om het roer om te gooien. Mijn werk bij het overheidswezen werd gestopt en ik ben buiten spel gezet. Ik heb deze nare ervaring omgezet in een positieve ervaring waar ik tot de dag van vandaag super blij en trots op ben! Deze nare ervaring heb ik omgezet in kansen, ik ben mijn eigen bedrijf gestart!

Ana-Luz Coaching bekend als Ana-Luz! En wat een ervaring en wat een bevrijding! Mezelf te zijn en mensen te kunnen helpen vanuit coachingschap, readings en healings om zich zelf te zijn en hun volledige potentieel te benutten! Wij zijn tenslotte levende wezens in een aardse bedoening met spirituele ervaringen! Niks is onmogelijk zodra je het lef hebt om het beste uit het leven te halen. Ik kan je hierbij helpen!

Veel liefs,
Fabienne Lasten | Ana-Luz

Over Ana-Luz

Ik ben Fabienne Lasten bekend als Ana-Luz.
Het is een eer voor mij om de voornaam Ana te mogen gebruiken het refereert naar mijn geliefde oma Ana Helena Lasten – Gonzalez. Luz betekent licht in het Spaans. Daarbij vind ik het bijzonder en mooi om mijn overleden tweelingbroer te eren. Mijn logo refereert naar hem mijn overleden tweelingbroer en de bijzondere band die we met elkaar hebben. Het logo refereert ook naar haar, mijn geliefde tweelingziel en de mooie bijzondere connectie die we samen met elkaar hebben en delen. Idem dito staat het logo voor verandering, beweging, transformatie en verbintenis…

Een Transformatie
Na een diepe transformatieproces te hebben meegemaakt en mezelf de ruimte te hebben gegeven om volledig mezelf te zijn, ben ik mijn levensmissie volledig gaan onderkennen en uitdragen.

Ik ben gay, een alleen geboren tweeling en een tweelingziel. Ik beschik vanaf mijn jonge levensjaren over het vermogen om situaties, mensen en dieren feilloos aan te voelen en te weten hoe bepaalde situaties gaan verlopen.

Door het verleden doen wij als mensen bepaalde ervaringen op, het is mooi om de mooie ervaringen te plukken en te koesteren en de nare ervaringen te laten voor wat het is. Iedere dag beschikken wij levende wezens over de mogelijkheid om richting te geven aan ons levens. Iedere dag weer kan je besluiten om voor het beste te gaan en bewust te kiezen voor vertrouwen in plaats van angst. Ik hoor vaak mensen zeggen dat ze hoop hebben, ik geloof niet in hoop, dat is kracht buiten je om zetten! Ik zeg altijd met hoop koop je geen brood!

Wel geloof ik dat door de juiste besluiten te nemen, jouw angsten onder ogen te zien en te tackelen er fantastische eindresultaten behaald kunnen worden. Ik ben tenslotte een levend bewijs hiervan. Op 14 mei 2018 ben ik gedwongen om het roer om te gooien. Mijn werk bij het overheidswezen werd gestopt en ik ben buiten spel gezet. Ik heb deze nare ervaring omgezet in een positieve ervaring waar ik tot de dag van vandaag super blij en trots op ben! Deze nare ervaring heb ik omgezet in kansen, ik ben mijn eigen bedrijf gestart!

Ana-Luz Coaching bekend als Ana-Luz! En wat een ervaring en wat een bevrijding! Mezelf te zijn en mensen te kunnen helpen vanuit coachingschap, readings en healings om zich zelf te zijn en hun volledige potentieel te benutten! Wij zijn tenslotte levende wezens in een aardse bedoening met spirituele ervaringen! Niks is onmogelijk zodra je het lef hebt om het beste uit het leven te halen. Ik kan je hierbij helpen!

Veel liefs,
Fabienne Lasten | Ana-Luz

Be your own kind of beautiful.

Fabienne LastenAna-Luz